Limeni pokrovi

Dampa

Izrada


”Dampa” je dakle vrsta fasadnog profilisanog lima kojeg izrađujemo po standardnim dimenzijama po pitanju širine (123mm, 167mm, 227,5 mm) a u dužinama do 8m od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,50 do 0,60 mm u boji standardnih RAL-ova.

Više...

Kasetni limovi

Izrada


Kasetni limovi su vrsta fasadnog profilisanog lima koje proizvodimo u raznim dimenzijama sa izolacijom i bez, ovisno od potrebe pri oblaganju objekata.Izrađujemo ih od čeličnog pocinčanog bojenog lima u boji standardnih RAL-ova, debljine od 0,50 do 0,60 mm ali i od aluminijskog lima.

Više...

Crijep ploča – Prestige

Izrada

Crijep ploča ”Prestige” je vrsta pokrovnog profilisanog lima iz našeg asortimana koju izrađujemo na najsavremenijoj CNC mašini koja se odlikuje velikom tačnosću i preciznošću izrade profila.

Izrađuje se od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,45 do 0,60 mm, i u boji standardnih RAL-ova što zavisi od zahtjeva kupca. Njena pokrivna širina je 110 cm a dužine tabli izrađuju se po narudžbi kupca.

Više...

Trapezni lim T35 – Trend

Izrada

Trapezni lim ”Trend” je vrsta krovnog profilisanog lima koji se izrađuje od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,45 do 0,60 mm, i u boji standardnih RAL-ova što zavisi od zahtjeva kupca. Također, profilisanje se vrši na najsavremenijoj CNC mašini koja se odlikuje tačnošću i preciznošću izrade profila. Dužine tabli izrađuju se po narudžbi kupca a pokrivna širina je 100 cm.

Više...

Trapezni lim T20 – Atractive

Izrada

Trapezni lim ”Atractiv” je vrsta fasadno –krovnog profilisanog lima. Izrađuje se od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,45 do 0,60 mm, i u boji standardnih RAL-ova što zavisi od zahtjeva kupca. Profilisanje se također na najsavremenijoj CNC mašini što garantuje tačnost i preciznost izrade profila. Dužine tabli izrađuju se po narudžbi kupca a pokrivna širina iznosi 110 cm.

Više...

Trapezni lim T15 – Elegant

Izrada

Trapezni lim T-10 ”Elegant” je vrsta fasadno profilisanog lima. Izrađuje se od visokokvalitetnog pocinčano bojenog lima debljine od 0,45 do 0,60 mm, i u boji standardnih RAL-ova što zavisi od zahtjeva kupca. Također se rade na najsavremenijim CNC mašinama što garantuje tačnost i preciznost izrade profila. Pokrivna širina iznosi 110 cm, a dužine tabli izrađuju se po narudžbi kupca.

Više...